Bir adet yufkayı ortadan ikiye katlayıp yarım daire yapıp 3 eşit parçaya böldüm, ortadaki parçanın içine kahvaltı salçası sürdüm üst katını kapattım.
Bir tabakta zeytinyağı ve suyu karıştırdım üst kata koydum üstüne peynir ve kereviz yaprakları ekledim diğer parçaları da aynı şekilde ama kahvaltı salçasız sadece z.yağı+su ve peynir kereviz yaprakları ile doldurdum.
Kare katladım.
Önce tost makinesinde ısıttım sonra tavaya koydum üstüne altına azıcık zeytinyağı sürdüm kızarttım.
Bu kadar basit 5 dk. da kahvaltıya börek.
Afiyet olsun
3
Comments(3)
slingomom says:
1 Kasım 2013 at 13:19ay benim aklım karıştı. bir yapayım yarın sabah beceremezsem ararım 😀
Ayça Oğuş says:
1 Kasım 2013 at 13:47çok basit başlayınca anlarsın :=) sür katla o kadar :=)
ali says:
1 Kasım 2013 at 19:52Canim Istanbul…